msn sözlük

Messenger eklentileri bu baslık altında

Yetkili: Moderator Grubu

msn sözlük

İletigönderen denizci35 tarih 10 May 2007 01:22

MSN Sözlük nedir?
İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce sözlük hizmeti veren ücretsiz bir programdır. MSN Messenger kullanıcıları, bu hizmetten yararlanabilir.

MSN Sözlük nasıl kullanılır?
MSN Sözlük'ü kullanabilmeniz için "ensozluk@hotmail.com" veya "ensozluk@beyaz.us" adresini, MSN arkadaş listenize eklemeniz gerekir. Bu işlemi yaptıktan yaklaşık 1 dakika sonra size asıl hizmet verecek olan Ensözlük adresinden "beni arkadaş listene ekle" diye bir mesaj gelecektir. Bu adresi, arkadaş listenize ekleyip MSN Sözlük'ü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Size gönderilecek olan adres, "ensozluk1236@beyaz.us" gibi bir adres olacaktır ama numarası farklı olabilir.

Size hizmet verecek olan asıl Ensözlük adresini, arkadaş listenize ekledikten sonra offline/çevrimdışı gözüken diğer Ensözlük adresini, arkadaş listenizden siliniz. Sadece online/çevrimiçi olan Ensözlük adresini, listenizde bırakınız.

Kelimeleri nasıl soracağım?
Türkçe veya İngilizce karşılığını öğrenmek istediğiniz kelimeyi, bir arkadaşınıza mesaj gönderiyormuş gibi Ensözlük'e yazınız. Eğer kelime Türkçe ise İngilizce karşılığı, eğer kelime İngilizce ise Türkçe karşılığı, size cevap olarak gönderilecektir.
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
denizci35
Yeni Üye
Yeni Üye

ads

Re : msn sözlük

İletigönderen erhan tarih 16 Haz 2007 14:05

bu ne kardeşim bi bok olmadı
erhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Re : msn sözlük