Msn Hack Sizin İçin

Msn Çalma yontemleri & programları

Yetkili: Moderator Grubu

Msn Hack Sizin İçin

İletigönderen HaRuN tarih 09 Şub 2007 03:41

öncelikle programı indirin..
http://www.tamos.com/files/ent3.zip

a sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp
85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey bir keylogger indirmek. Cevap yazınca mesajda keylogger açılır..
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

ads

Re : Msn Hack Sizin İçin

İletigönderen gorkemm tarih 11 Şub 2007 10:51

iii de bende cmnd açılmıo
gorkemm
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen oguz tarih 11 Şub 2007 12:28

izinsiz cam açamıyorum lütfen biriniz sötleyiniz deli oldum yaa kaç gündür deniorum açılmıo ya :( !!!!!!! please
oguz oguz oguz oguz oguz oguz oguz
oguz
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen AkRaP_Okan tarih 16 Şub 2007 05:17

kaç kez yaptım bu işi ama tam verim alamadım.Bence uğraşmaya değmez
AkRaP_Okan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen yekta95 tarih 17 Mar 2007 12:13

harun sn denedin de oldu mu?
yekta95
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Msn Hack Sizin İçin

İletigönderen emre_69 tarih 05 Nis 2007 19:04

[quote="HaRuN"]öncelikle programı indirin..
http://www.tamos.com/files/ent3.zip

a sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp
85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey bir keylogger indirmek. Cevap yazınca mesajda keylogger açılır..[/quote]
emre_69
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen HaRuN tarih 08 Nis 2007 05:35

evet denedim fakat fake mail en güzeli bu tarz şeylerle uğraşmaya pek faktim olmuyor sadede test amaçlı sevgilimin msn adresine yapmıştım işe yarıyor yani
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

İletigönderen HaRuN tarih 08 Nis 2007 05:36

:twisted:  sevgilim derken eski sevgilim :) yeni sevgilim değil aşkım ben sana hiç yaparmıyım öyle şey canım benim  :lol:
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

Re: Msn Hack Sizin İçin

İletigönderen bariss14 tarih 11 Nis 2007 20:08

bana keylogger programı gonderırsenız sevınırım
barışş
bariss14
Yeni Üye
Yeni Üye