merhaba bugün çok mutluyum çünki sizin sayenızde eşimin msn sini çaldım:)))))çok tşk edrım dün onunla bahsine girmiştim ve ben kazandım işte we msn sini çaldım çok teşekkürler !!!!!! AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM KEKİM BENİM!!!!!!!!!!
benim msnim calındı lütfen yardım edin allah rızası için msnmi geri alamıyorum lütfen allah rızası için yenı msnem ugur.can-erol@hotmail.com ve CoMb4T-CLaN@windowslive.com Lütfen yardım edin aLLah rızası içiin
benimde msnim calındı Lütfen yardım edin allah rızası için msnmi geri alamıyorum bana yardım edin ugur.can-erol@hotmail.com ve CoMb4T-CLaN@windowslive.com bunları ekleyin msnmi geri alalım lütfen 13 yasındayım daha
kardelen7885 yazdı:merhaba bugün çok mutluyum çünki sizin sayenızde eşimin msn sini çaldım:)))))çok tşk edrım dün onunla bahsine girmiştim ve ben kazandım işte we msn sini çaldım çok teşekkürler !!!!!! AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM KEKİM BENİM!!!!!!!!!!
kardelen nasıl yaptın banada vanlatırmısın lütfen.bende eşimin msnini çalmak istiyorum
selam ilkbasta ben bısey anlamadım sadece tamamda bu kotları nereye kaydedıyoruz bunu anlamadım bıtek beni bilgilendırısen sevınırım bırısının msn sını almam lazım da