Çalınan Msn Geri Kurtarma(resimli anlatım)

Msn Çalma yontemleri & programları

Yetkili: Moderator Grubu

Çalınan Msn Geri Kurtarma(resimli anlatım)

İletigönderen HaRuN tarih 09 Şub 2007 03:28

Bu Adrese

Resim

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular
gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .... Umarım açıklayıcı net olmuştur...

ŞİFRE DEĞİŞTİRME
İlk olarak http://www.hotmail.com 'a giriyoruz ve üye girişini yapıyoruz.Üye girişi yapıldıktan sonra
sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.
Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız
.Açılan sayfadan Parola(password) a tıklayınız.Buraya girip eski ve yeni şifrenizi yazarak devam(continue)
a tıklayınız.Böylece şifreniz değişmiş oldu.

GİZLİ SORU DEĞİŞTİRME
İlk olarak http://www.hotmail.com 'a giriyoruz ve üye girişini yapıyoruz.Üye girişi yapıldıktan sonra
sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.
Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız
.Açılan sayfadan gizli soru(Secret Question) a tıklayınız.Buradan da şifrenizi yazıp gizli sorunuzu seçip ve
cevabını yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece gizli sorunuz değişmiş oldu.

DİLİ DEĞİŞTİRME
Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.
Açılan sayfadan dil(Language) 'e tıklıyoruz.Buradan da istediğiniz dili seçip tamam(ok) a basıyoruz.
Böylece dil değişmiş oldu.
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

ads

Re : Çalınan Msn Geri Kurtarma(resimli anlatım)

İletigönderen basar55 tarih 10 Şub 2007 12:04

ya benim msn nem çalın madı ama ben msn çalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz isyankar_firari__55@hotmail.com benim e-mail adresim
basar55
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen HaRuN tarih 10 Şub 2007 19:03

arkadaşım Msn Hack işleri ile ben ilgilenmiyorum malesef yasal olmayan hiçbir işede bulaşmam yardımcı olacak arkadaşlar var ise buyursun yardım etsin
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

İletigönderen 123-ilayda tarih 18 Nis 2007 13:33

soğolun ama bu message 24 saat sonramı gönderilio
ilayda cansın koç
123-ilayda
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Çalınan Msn Geri Kurtarma(resimli anlatım)

İletigönderen sza tarih 02 Haz 2007 21:32

emeğine sağlık
sza
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen imparator60 tarih 04 Eyl 2007 13:36

abuk subuk şeylerle milleti kandırmayın kardeşim
imparator60
Yeni Üye
Yeni Üye

İletigönderen TrHaCKeRTr tarih 06 Eyl 2007 16:16

bunu kızma ama çoook aptalca herkez bilir zaten!!! gene de emeğie sağlık
TrHaCKeRTr
Yeni Üye
Yeni Üye

ads

Msn Hack

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir