V itadon öğretmen Matadonun yanına gider ve şöyle der:
---Ben Vitadon değilim Faşil’im Zaynot ve Horalus ruhlarımızı değiştirmiş.İnanmıyorsanız benim bedenimde olan Vitadon’uda çağıralım…
---Çağırın der Maradon
Çağırırlar her şeyi anlatırlar ve doğruluğunu kanıtlarlar Matadon,Faşil ile Vitadon’un ruhlarını eski haline çevirmişti.
Bu sırada Oralyo ve Twink okulu bitirmiş öğretmen olmuşlardır.Amy ve Selly ise son sınıf öğrencisi olmuşlardır.Okula Mimoza ve Figure adında 2 bayan öğretmen gelmiştir.Figure ve Mimoza Oralyo ve Twink’e aşık olmuşlardır ve bunlara aşk büyüsü yapıp kendilerine aşık etmişlerdir bunu anlayan Amy ve Selly Matadon’a olayı söylerler ve Matadon bu işin altında Zaynot’unda olduğunu anlar.Bu sırada Amy,Selly,Zaynot,Horalus okulu bitirip artık öğretmenliğe ilk adımlarını atarlar.Matadon olayın altında Zaynot ve Horalus’un olduğunuda anlayınca ikisininde tayinini çıkarmıştır.Zaynot tayininin çıktığı için babasına söyleyince babası sinirlenir ve okula gelir… Matadon’a:
---Ben bu okulu sana oğlumun tayinini çıkart diye vermedim.Anlıyor musun beni Matadon!!!!!!!!!!!!!!!
---Sayın Botanısto oğlunuzun suç defterini inceleyen herkes aynı şeyi yapar neredeyse ruhunu değiştirmediği kişi bir ben kaldım!!!!!!!!!!!!!!
---Bu iş burda bitmez Matadon bitmez dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Ve amansız savaş başlamıştır…Bir yanda
-Matadon -Botanisto
-Faşil -Zaynot
-Vitadon -Horalus
-Amy -Fıgure
-Selly -Mımoza
-Oralyo
-Twink
Görüldüğü üzre yıllarca süren bu iyilik-kötülük çatışmasını Matadon kazanmıştır ve okul yüzyıllar sonra RİNGO MATADON yerine İYİLİK BÜYÜSÜ OKULU adını almıştır.
Matadon ,Faşil,Vitadon,Oralyo,Twink yaşları dolayısıyla öldüğü için İYİLİK BÜYÜSÜ OKULU’NUN YENİ MÜDÜRELERİ AMY VE SELLY OLDU VE BU OKUL ARTIK İYİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRDİ…
BU HİKAYEYİ YAZAN KİŞİLER HAKKINDA BİLGİ VERMEYECEĞİZ AMA ŞUNU BİLİN NE KÜÇÜĞÜZ NE DE YETİŞKİNİZ….