Msnde Şifre Güvenliği

Msn Güvenliq !!!

Yetkili: Moderator Grubu

Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen HaRuN tarih 08 Şub 2007 05:49

şifre güvenliğinin YUKSEK olmasını ıstermmısın istersen şifrenin ortalarına ? isareti yok ? işareti şifre kırma programlarına fazla takılmaz

ornegın sıfren ahmet123 ise soyle yap : ahme?t123? gibi
Kullanıcı avatarı
HaRuN
Site Admin
Site Admin

ads

Re : Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen enoughlove tarih 23 Nis 2007 14:12

gercekten işe yarıyo ama
x yıllık y'yim böyle z görmedim
enoughlove
Yeni Üye
Yeni Üye

Re : Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen suna15 tarih 07 Eyl 2007 15:55

bişey sorcaktım şimdi şifreni sizin dediğiniz gibi karşık koyunca şifreniz kırılamaz mı :?:
suna15
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen nirvana tarih 20 Eyl 2007 05:38

MERHABA ARKADAŞLAR
msn sevenlere katılmak  güüzel ama msnem  çalınmasaydı dahada güzel olacaktı. Ben sizden msn mi geri olmak için yardım istiyorum. man çalma programlarına bulaşmak istemiyorum gerçi istesemde  sanıyorum beceremem  yeterli nilgim yok. sizden ricam  anason77@hotmail.com  rumuzlu msn mi geri almama yardımcı olmanız. bu adres benim için çok değerli yaklaşık 5 yıldır  birtek bu adresi kullanıyorum. aranıza  yine bu msnemle katılmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim  ilgilenlere şimdiden teşekkürler. görüşmek konuşmak dileğiyle. kendinize iyi bakın.
nirvana
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen Gececi tarih 18 Kas 2007 16:42

nirvana yazdı:MERHABA ARKADAŞLAR
msn sevenlere katılmak  güüzel ama msnem  çalınmasaydı dahada güzel olacaktı. Ben sizden msn mi geri olmak için yardım istiyorum. man çalma programlarına bulaşmak istemiyorum gerçi istesemde  sanıyorum beceremem  yeterli nilgim yok. sizden ricam  anason77@hotmail.com  rumuzlu msn mi geri almama yardımcı olmanız. bu adres benim için çok değerli yaklaşık 5 yıldır  birtek bu adresi kullanıyorum. aranıza  yine bu msnemle katılmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim  ilgilenlere şimdiden teşekkürler. görüşmek konuşmak dileğiyle. kendinize iyi bakın.

sanırım bizim bir hack team oldugumuzu düsünüyorsunuz.biz çalınan msn leri geri almak veya herhangi bi msn bombalamak için burda değiliz..msn üzerindeki gelismeler.yardımcı programların yanı sıra sıcak bir ortam yaratmak amacıyla açtık msnlivetr'ı.boyle bişeyi bizden taleb etmeni anlamıs değilim.bu işlerle ilgilenen birçok hack team mevcut.sanırım sana yardımcı olurlar..
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gececi
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Re: Re : Msnde Şifre Güvenliği

İletigönderen Gececi tarih 18 Kas 2007 16:45

suna15 yazdı:bişey sorcaktım şimdi şifreni sizin dediğiniz gibi karşık koyunca şifreniz kırılamaz mı :?:

şifre kırıcı programlar genel olarak özel karakterlerin toplamından olusan sifreleri kırmakta zorlanıyor..(kırmıyor demiyorum sadece kırmakta zorlanıyor.) örneğin msn şifreniz 123456 olsun..bu rakamları bi programın kırması çok basittir..fakat msn sifreniz hus3y1n/-19o5 gibi olursa bunu kırmak gerçekten zordur...bu yontem sifrenizi biraz daha sağlamlaştırmayı amaçlıyor.kesinlikle kırılmıcaktır denmiyor..
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gececi
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen neolsun512 tarih 07 Ekm 2008 16:03

msn adresi itina ile çalınır yedek şifre koyulur adresimi ekleyin sadece 250 knt istanbulsilverburak@hotmail.com
neolsun512
Yeni Üye
Yeni Üye

ads

Msn Güvenliq !!!

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir