gülmekten kırılacaksınız

Komik fıkralar burada.

Yetkili: Moderator Grubu

gülmekten kırılacaksınız

İletigönderen by_firtina tarih 03 Kas 2007 20:19

KÖYÜN BİRİNDE BİR İMAM TERAVİ NAMAZINI 7,5 dk DA KILDIRIYORMUŞ KÖYLÜNÜN BİRİ:HOCAM KARŞI KÖYDEKİ İMAM 7 dK ya KILDIRIYOR DEMİŞ.HOCA GİTMİŞ BAKMIŞ Kİ GERÇEKTEN 7 dk ya KILDIRIYOR.HOCA ERTESİ GÜN CAMİDE:
GENÇLER ÖNE İHTİYARLAR ARKAYA KALBİ DAYANAMAYANLAR DIŞARI ÇIKSIN.BUGÜN BİR REKOR DENEYECEĞİZ DEMİŞ.:)

______________________________________________________________________________________________________________

İki çocuğu olan köydelikanlısı askerliğini yapıp da evine döndüğünde bakmış karısı Ayşe üç çocukla bir masanın etrafındalar. Birden öfkelenip
bağırmaya başlamış ; Abovv..ula kaltak, bu üçüncü çocuk nerden çıktı? Askere giderken iki çocuğumuz vardı.. Bu sonuncusu benden olamaz. Ayşe ona gayet sakin cevap verir ;
- Ne bağırıyorsun?? Sana baba mı diyir?? Oturmuş yoğurdini yiyir!

___________________________________________________________________________________________________________

Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar. "Allahım sen annemi, babamı, ablamı, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocuğun dedesini unuttuğunu düşünür ama çocuğa bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahım sen annemi, babamı, ablamı ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düşer boynu kırılarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla hım sen annemi, ablamı ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutulduğunu fark eder ve ertesi gün başına bir şey gelmemesi için her adımını çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karısına sorar
- "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye.
- Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!!!"

__________________________________________________________________________________________________________

temel bi gün sinekli bara gider cok met etmişlerdir özelliğini aramaya başlar vetuvaleti gelir temel tuvalete gider ve orda altından bir pisuvar gorur derki "ulan demekki özellugu buymuş " cıkar gider ertesi gun tekrar gider tuvalete girer ve altın pisuvarı goremeyince gorevliye sorar bu ne terbiyesislik hani sizin özelliğiiz altın pisuvardı u gun yok der adam orda oturan iri yarı adama seslenir " abi senin saksafona işyeni buldum..."

__________________________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
by_firtina
Yeni Üye
Yeni Üye

ads

Komik Fıkralar / Yazılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir